Kraft Davetiye Modelleri

Kraft Nedir?

Önceki dönemlerde ambalaj kâğıdı olarak bilinen Kraft, günümüzde özel günler için yapılan davetiyeler için de kullanılmaktadır. Koyu bir renge sahip olan Kraft kâğıdı, oldukça dayanıklı bir malzemeden üretilmesi ve şık bir görünüme sahip olması sebebiyle diğer kâğıt türlerine nazaran daha sıklıkta tercih edilmektedir. Eğer sizde düğün, sünnet ve diğer özel günlerinizde dikkat çeken bir davetiye isterseniz Kraft Davetiyeler sizin için oldukça iyi bir seçenek olacaktır.

– Kraft Davetiye Türleri

Sektörün en deneyimli firmaların dan biri olduğumuz için yeni çıkan bütün model ve desenler ekibimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Son zamanlarda tasarlanan Kraft davetiyeler, ilginç tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Örneğin fotoğraf makinesi şeklinde olan davetiyeler, çeşitli hayvan ve doğa figürlerini içeren davetiyeler ve evlenecek çifte özel yapılan resim çalışmaları içeren davetiyeler gibi. Birçok kişi tarafından tercih edilen ve şık bir görüntü veren davetiye modelleri ile beğeniye sunulan birbirinden şık davetiye örnekleri yer almaktadır.

– Kraft Davetiyelerin Sağladığı Avantajlar

* Şık Görünüm: Göze hitap eden bir yapıya sahip olan Kraft davetiyeler, özel günleriniz için en uygun olan türlerden olmaktadır. Kraft davetiye modellerinin en önemli özeliği ise diğer kâğıt modellerine nazaran daha dayanıklı olması tercih sebeplerinden bir tanesi olduğu gibi davetiye alacaklar içinde önemli bir unsur olmaktadır.

* Eskitme Tarzı: Günümüzde eskiden kalan değerli ürünler oldukça ilgi görmektedir. Kraft kâğıdının koyu rengi davetiyenize oldukça değerli bir hava katmanıza olanak sağlamaktadır. Eskiye olan özlem mi desek ya da koyu rengin ihtişamı mı desek davetiye seçimi yapan kişilerin dikkatlerini çekebilmeyi başaran en önemli modellerden bir tanesi sayılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir