Davetiye çeşitleri

189Davetiye çeşitleri düğün, nişan, sünnet organizasyonlarına göre farklılıklar gösteren modellerden oluşmaktadır. Bir organizasyon için davetiye bastırmaya karar verdiğinizde organizasyonun çeşidine göre davetiye hazırlatmak gerekir. Örneğin nişan davetiyeleri hazırlatacaksanız davetiyede yer alacak sözlerden tutun da davetiyenin şekline kadar birçok detay itinayla hazırlatacağınız davetiyenin üzerinde bulunmalıdır.

Davetiye çeşitleri arasında bulunan düğün davetiyeleri en görkemli olanlardan tutun da en ekonomik olanına kadar çok çeşit ve farklı tasarıma sahip modeller bulunmaktadır. Öncelikle cebinize uygun ama kişiliğinizi de yansıtacak modelleri seçmekte fayda var. Davetiye seçimi sırasında hem kız tarafı hem de erkek tarafı nişan ve düğün davetiyelerinde ortak fikirle hareket ederlerse sorun yaşanmaz. Hemen herkesin fikri ve zevki farklı olacağından ortak bir noktada buluşmaya çalışmak gerekir. Çeşitlilikte sınır tanımayan sünnet davetiyeleri arasından ebru, sedef veya ahşap vb. davetiye çeşitleri arasından seçim yapılabilir.

Davetiye çeşitleri her geçen gün artarak kataloglardaki yerini almaktadır. Çeşitliliği oluşturan hammaddelerden öte tasarımın göze hoş gelmesidir. Davete icabet ettiren güzellikteki davetiyeler bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir